Bewonder je ook altijd de vlechtkapsels op straat of in tijdschriften?
Wil je eens wat anders met je haar maar heb je geen idee hoe te beginnen?
Altijd al willen weten hoe je cornrows strak kan vlechten of hoe je dreadlocks moet maken?
Wil je leren hoe je het haar van je kinderen vast op het hoofd kan vlechten?
Heb je interesse in alles wat met kroeshaar te maken heeft en lijkt het je leuk om een middag bezig te zijn met haarverzorging?

Is het antwoord op één of meer van bovenstaande vragen ja, geef je dan nu op voor de Afro dag op zaterdag 8 mei a.s in Amsterdam!
Op het programma staan videobeelden over haarvlechten en een workshop in Afrikaanse vlechttechnieken.

Tijdens de workshop zal een Nigeriaanse docente in het Engels de basistechnieken van Afrikaanse dreadlocks en van cornrows (onderhands en bovenhands) uitleggen. Er zal zonder nephaar gewerkt worden. Ook zullen er verzorgingsproducten tegen aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar zijn. En natuurlijk kun je tips en ervaringen met andere deelnemers uitwisselen!

De kosten voor deelname bedragen 25 euro p.p. Je mag een model meenemen om meteen het geleerde in de praktijk te brengen, hier zijn geen kosten aan verbonden. Het is raadzaam om je tijdig op te geven want er kunnen slechts 20 personen (inclusief modellen) aan de workshop meedoen. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Voor vragen of inschrijven, mailen naar: missgisco@hotmail.com of vul het mailformulier Kroeshaar (linksboven) in. Hopelijk tot ziens op 8 mei!

Zie ook: http://www.kroeshaar.com

Advertisements