Op vrijdag 1 december ontving She Sells uit handen van oud premier Kok een aanmoedigingsprijs tijdens het Women in Black congres in Amsterdam
De gewonnen prijs bestaat uit een software pakket en ondersteuning. Dit zal zeker bijdragen aan de verdere professionalisering van het bedrijf!

Wie is She Sells?
She Sells is een webshop die Afro-Amerikaanse, Afrikaanse en Caraibische verzorgings- en kado artikelen importeert en verkoopt.
She Sells verkoopt naast het internet ook op beautybeurzen en multiculturele festivals.
She Sells is importeur van diverse kapselboeken zowel voor particulieren als voor kappers.
She Sells is presentatrice van het radioprogramma ‘Beautyspot’ dat elke laatste zondag van de maand (uitgezonderd Oudejaarsdag) wordt uitgezonden op Radio Mart. Dit programma biedt in samenwerking met Awidya advies aan duizenden luisteraars over uiterlijke verzorging. Het programma is ook een podium waar multiculturele ondernemers in de persoonlijke verzorgingsbranche zichzelf kunnen promoten.
Giseleenwimkokwib_1

Op de foto wordt de prijs uitgereikt door oud premier Kok. De prijs van Women in Black is de tweede aanmoedingingsprijs voor She Sells. Om het heuglijk feit te vieren krijgt een ieder die in de maand december in de webshop bestelt een afrokam kado. Extra reden om je kerst of Kwanzaa kaarten en kadootjes bij She Sells uit te zoeken
Afrokam_vuist

Deze kam (duafe) staat symbool voor goede vrouwelijke kwaliteiten: PATIENCE, PRUDENCE, FONDNESS, LOVE & CARE. Een aanmoediging van She Sells voor jou!

Neem dus gauw een kijkje op de website

Peace!
She Sells

Advertisements