Zaterdag 18 mei was het International Natural Hair Meetup Day. Op deze dag kwamen in ruim 50 steden in de wereld mensen bij elkaar om informatie en inspiratie te delen en/of kennis te maken met producten voor natuurlijk krullend of kroeshaar. Nederland deed dit jaar voor het eerst mee met het event ‘Natural Hair Movie & Inspirations’. Ruim 70 mensen kwamen in het Muziekcentrum in Amsterdam Zuidoost kijken naar ‘Natural Woman’, een documentaire van Cindy Hurst en naar de demo van natuurlijke stylingproducten voor kroes en krulhaar. Er werd serieus gediscussieerd maar ook flink gelachen tijdens de paneldiscussie o.l.v. Claudia Esajas met de bloggers Angelique, Chearitee en Marlene. Met de opmerking: ‘With your natural hair at least you can take a shower with your boyfriend’, kreeg Angelique vele lachers op haar hand.
Special guests
In de pauze stond er een lange rij bij Purley’s kitchen die Caribische hapjes verkocht. In de theaterzaal bood gastvrouw Gisele vanwege de verjaardag van haar bedrijf She Sells haarproducten en kapselboeken met korting aan en maakte CC Creations haar debuut met handgemaakte sieraden van zaden en stenen. Ook de standjes op de eerste verdieping waren druk bezocht. Hier kon je terecht voor haarbehandelingen met tonkavet, haaranalyses en nagels lakken.

Tijdens de Natural hair bingo konden de bezoekers leuke prijzen winnen. Populair was de handtas van de hoofsponsor ‘Natural Girls Rock’. Maar ook de verliezers gingen niet met lege handen weg. Alle bezoekers gingen tevreden naar huis met een goedgevulde goodybag met leuke gadgets en haar- en huidverzorgingsproducten van diverse merken.
Swagbag

Advertisements